søndag den 26. februar 2012

Skøn håndcreme:-)


Vi var lige et smut på det blå marked i Haslev i lørdags og da vi alligevel var i nærheden lagde vi vejen forbi Isabellas på Hesede Hovedgård... jeg manglede en håndcreme og jeg plejer at købe bl.a denne Purete de provence. Den er rigtig god og har en skøn duft som jeg slet ikke kan blive træt af:-)fortsat god weekend:-)

6 kommentarer:

 1. Ser ut som en kjekk koselig butikk..... Håndkremen har jeg ikke hørt om tidligere.

  SvarSlet
 2. Sikke et fristende sted - der vil jeg gerne slippes løs en dag og gå og lade mig friste! Din håndcreme ser skøn ud :-) Klem og rigtig god søndag aften til dig!

  SvarSlet
 3. Orv... når man tænker på, hvor mange gange vi har været i De blå Haller... jeg anede ikke, at Isabellas lå i nærheden.
  John slipper ikke for at dreje herind, næste gang vi er i nærheden.
  Tak ;-)

  SvarSlet
 4. Hej ej hvor ser der bare hyggeligt ud, har aldrig være der, men jeg har lovet mig selv at, komme der snart. ha en dejlig dag. knus og hils

  SvarSlet
 5. Fru Tunheim: Du kan tro der er hyggeligt og cremen er super dejlig:-)

  Madame: Det er virkelig et dejligt sted at finde lækre ting:-)ja du skulle prøve det en dag:-)klem og rigtig god fredag.

  Ellen: Det ligger faktisk kun ti min derfra:-)lige et stenkast fra Gisselfeld.Håber du får lokket John med derind næste gang;-)

  Louise: Det er helt sikkert også noget for dig tror jeg,ha en dejlig fredag og hils derhjemme, knus:-)

  SvarSlet
 6. Det er ikke længe siden vi for første gang satte vores ben i De blå Haller, og Isabellas sted kender jeg heller ikke, men jeg vil skrive mig det bag øret :-)

  SvarSlet