tirsdag den 7. februar 2012

Fuldmåne


Her til aften er der bare den smukkeste fuldmåne og jeg måtte simpelthen ud i haven og ta et par billeder. Da jeg alligevel var derude prøvede jeg at ta et par billeder af haven i måneskin:-) de blev ikke super gode men der var en rigtig dejlig næsten eventyragtig stemning derude her til aften, tror jeg vil øve mig lidt de næste par dage... Jeg kunne ikke lade være med at grine da jeg så en mand diskret kigge over hækken, jeg tror han tænkte at jeg var lidt skør sådan at rende rundt og fotografere i mørke:-)ha en dejlig tirsdag aften.

9 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige billeder! Jeg har lige været ude i haven og kigget på fuldmånen - det er utroligt smukt syn ind gennem træerne, og jeg kan også se den fra køkkenvinduet. Hihi, ja der er måske en mand, der har undret sig over, hvad du lavede :-)
  Klem og ha' en dejlig aften!

  SvarSlet
 2. "Bindegal kvindemenneske" har han nok tænkt ha..ha.. ellers udemærkede billeder - fortsat go' aften

  SvarSlet
 3. Sikke nogle flotte billeder - Jeg kan sagtens fornemme den eventyrlige stemning, mor :) Ærgerligt, at vi ikke selv var ude og se den fine måne..

  SvarSlet
 4. Madame: Jeg har altid været lidt fascineret af månen, især når den er fuld:-)dejligt at du kan se den fra dit køkkenvindue. Ja du kan tro han så forundret ud;-)du må også ha en dejlig aften, klem!

  Tim: Jeg tror du har ret, he he. . det er jo også noget underligt noget sådan at farte rundt og fotografere haven ved aftentide;-)tak og i lige måde:-)

  Mette: De blev lidt slørede men der var sådan et fantastisk lys over hele haven:-)i må ud og se på den næste gang, kram:-)

  SvarSlet
 5. Hvor er de spændende og ja, eventyrlige dine billeder. Jeg har siddet med næsen i en bog hele aftenen og glemt alt om fuldmåner, men så er det jo godt, at jeg kan se den her... :-)

  SvarSlet
 6. ......super eventyrligt og smukt lys. Der er så lyst derude at hvis der stod en midt i haven, så tror jeg godt jeg kunne se hvilken øjenfarve vedkommende har :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 7. Der er lidt eventyr over billederne...;-D

  SvarSlet
 8. Jeg møder også jævnlig mennesker der kigger undrende på mig, når jeg render rundt med fotografiapparatet, ikke mindst når det er mørkt, for så vækker blitzen jo opsyn. Nogle spørger hvad jeg laver, og svaret er enkelt, jeg fotograferer :-)

  Her kan jeg bl.a. ligge og holde øje med månen fra min seng :-)

  SvarSlet
 9. Mia Folkmann: Tak skal du ha, ja månen var utrolig smuk men en god bog er bestemt heller ikke at foragte:-)

  Frøken Solhat: Der er noget helt specielt over sådan noget månelys og som du siger bliver alt utrolig tydeligt:-)

  Rejen: Jeg følte det i hvert fald lidt specielt og dejligt:-)

  Pia: Jeg er glad for at høre, at der er andre der også render rundt og tar billeder i mørke;-) det var da en dejlig udsigt fra din seng:-)

  SvarSlet