onsdag den 15. februar 2012

Søndag ved Holløse mølle.


I søndags var vi ude og køre en lille tur og som så ofte før kom vi forbi Holløse mølle som ligger mellem Sorø og Næstved. Det er et utroligt smukt sted vi elsker at besøge både sommer og vinter. Det var både storm og snevejr men jeg måtte ud og ta et par billeder:-) især min mand har mange gode barndomsminder derfra, han har tit fortalt hvordan han og hans tre brødre lå på maven på broen og fiskede... når der kom en bil trak de bare benene til sig:-) det ville børn idag jo aldrig få lov til:-)

9 kommentarer:

 1. Dejlige billeder.. specielt det første er jeg ret vild med.. :-)
  Nej det får børn ikke lov til i dag.. og hvis de gjorde ville vi nok også allesammen synes det var lidt for farligt.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det skønt ud (og koldt), og jeg kan se, at der er vand til fuglene. Det fryser måske ikke til, fordi der er strøm i - gad vide, om det var dér, jeg engang var nede og se sangsvaner??

  SvarSlet
 3. Det er utroligt smukke billeder, du har taget! Jeg er helt betaget af slusen med det frosne vand - et sjældent syn :-) Spændende også med din mands minder derfra, og det er så dejligt at gå rundt og genopleve et sted, der har haft betydning i barndommen. Klem og god torsdag til dig :-)

  SvarSlet
 4. Skønne billeder fra et smukt sted, vil gerne se det når det er grønt..;-D

  SvarSlet
 5. super lækre stemningsbilleder....

  SvarSlet
 6. Smukke billeder, der må vi forbi EN eller anden dag :-)

  SvarSlet
 7. Der er bare så smuk ved Holløse, prøvede faktisk at overtale Lars til at flytte til Holløse, men det var vist ikke noget, jeg er også kommet der en del som barn, med skolen. så smukt. ha en dejlig dag knus og hils

  SvarSlet
 8. Inge: Du har helt ret, det ville vi sikkert synes:-)men børn havde det vist sjovere før i tiden.....

  Mia Folkmann:Det var kun delvis frosset til men det så rigtig flot ud.Det kan sagtens være at du har set sangsvaner her, det er et rigtig naturområde:-)

  Madame: Tak skal du ha, ja jeg er også ret betaget af den sluse.Det er i det hele taget et skønt sted på alle tider af året. Det er rigtig sjovt at gense barndommens bedste steder:-)klem og rigtig god lørdag.

  Rejen: Tak for det:-)der skal nok komme nogle sommerbilleder derfra:-)

  Pia: Ja, det er lige det med at finde tid til det hele men det er bestemt en lille udflugt værd:-)

  Louise:Så kender du jo stedet rigtig godt:-)ja de mænd er ikke altid lige nemme at lokke;-)men i bor jo også utrolig hyggeligt hvor i bor, knus og god weekend og hils Lars:-)

  SvarSlet
 9. Mig og amp:Tak for de pæne ord:-)

  SvarSlet