søndag den 29. januar 2012

Svanesøen


Igår var vi en tur i tivolis koncertsal og se Svanesøen, en super oplevelse må jeg sige! Det var utrolig flot og danserne der kom fra Bolsjoj balletten i Moskva var fantastisk dygtige. Det er helt utroligt at se hvordan de har kontrol over hver en muskel i kroppen og jeg kunne bestemt godt tænke mig at se mere ballet. Næste gang skal det være en dansk i det kongelige teater:-)
Det var i det hele taget en rigtig hyggelig dag, en af mine veninder var også med. Inden forestillingen var vi på Cafe Hoppe i læderstræde, kan godt anbefales:-) lækker mad til meget rimelige priser.
Senere i aften skal der ses håndbold, spændende om danmark vinder guld:-) fortsat god søndag til alle der læser med.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som de dejligste oplevelser, både balletten og at spise på Café Hoppe! Jeg har kun oplevet at se ballet i tv - det må være noget helt særligt at se en ballet i virkeligheden. Cafeen må prøves en dag, og det er så dejligt med anbefalinger! Klem og god søndag til dig :-)

  SvarSlet
 2. Madame: Det var også første gang vi skulle se ballet rigtigt men det var utrolig spændende må jeg sige:-)Cafeen kan varmt anbefales:-) klem og god aften.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Ballet har jeg aldrig set, men somme tider tænkt tanken, hvorefter valget i stedet er faldet på musicals :-)
  En dejlig uge til dig.

  SvarSlet