mandag den 9. januar 2012

Dagens ret:-)


På anden uge lever vi nu efter vores nye livstil, masser af grøntsager og kun meget lidt kød. Det går rigtig fint og det føles dejligt rent og let er vi enige om. Ikke fordi vi har tænkt os helt at blive vegetarer men egentlig har specielt jeg ikke så meget lyst til at spise kød, hvis det skal være så helst fisk eller kylling. . I dag har vi fået ovnbagte grøntsager med en dejlig salat til:-)
I morgen må vi dog gøre en lille undtagelse, vores skønne barnebarn Daniel kommer på besøg og sådan en lille fyr kan jo godt li frikadeller og sådan noget:-)
Det bliver ellers en dejlig nem uge for mit vedkommende, en arbejdsdag mere og så har jeg fri resten af ugen. Skønt med et par fridage, utroligt men man trænger faktisk til det oven på jul og nytår synes jeg. Rigtig god aften til jer der læser med:-)

11 kommentarer:

 1. Ser totalt-dejligt ud!
  Nyd frikadellerne med Daniel i morgen :-)
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Uhm, hvor ser det lækkert ud - det vil jeg lave en af de næste dage. Her er vi også gået mere og mere over til dage helt uden kød, og det føles dejligt. Men Daniel skal have sin frikadelle :-)
  Klem og en god aften til dig!

  SvarSlet
 3. Det ser lækkert ud, men kød vil jeg ikke undvære...God dag med Daniel i morgen..;-D

  SvarSlet
 4. Uhm, jeg elsker den slags mad. Jeg spiser efterhånden også kun kød en enkelt gang om ugen og så meget gerne fisk, men resten af tiden grønne retter. :-)

  SvarSlet
 5. Mums det ser bare rigtig lækkert ud, ja vi er jo også begyndt, på at spise sund, det er bare lidt svært, når vi er ude og stå, men med madpakker og masser af frugt så går det. He en dejlig dag knus og hils

  SvarSlet
 6. Det ser godt nok indbydende ud, men kød og kartofler kan vi nu ikke undvære.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 7. Det ser lækkert ud. Jeg spiser selv grønt. Enkelte gange hvor jeg spiser ost eller kød (måske fordi jeg er i byen, får jeg det træls ret hurtigt. Utrolig hvad kost kan gøre for os.

  SvarSlet
 8. Perler på snor: Du kan tro vi har hygget os, Daniel er lige gået hjem, knus:-)

  Madame:Det er rigtig dejligt og let med vegetarmad men det var nu også lækkert med en frikadelle idag og Daniel hyggede sig:-)Klem og god tirsdag aften.

  Rejen:Tak skal du ha, helt undvære kød vil vi nu heller ikke;-)ha en god aften.

  SvarSlet
 9. Mia Folkmann:Det lyder næsten som her hos os, dejligt med fisk synes vi også:-)

  Louise: Du har ret , det kan være svært at leve sundt når man er meget hjemmefra.Men godt at have en madpakke og masser af frugt ved hånden, knus og hils derhjemme:-)

  Landbohaven: Kød og kartoffler er også dejligt engang imellem, idag har vi fået frikadeller og brun sovs for Daniels skyld, det var nu lækkert:-)

  SvarSlet
 10. diy se her hvordan: Ja det er helt utroligt som kosten har indvirkning på en! Det mærker man rigtigt når man har levet sundt et stykke tid og så spiser noget "forkert" :-)

  SvarSlet
 11. Det ser lækker ud,jeg synes også vi er kommet til ,at leve sundre og spiser mindre kød.

  SvarSlet