tirsdag den 3. januar 2012

Grøntsager i lange baner!


Ved starten af et nyt år, tror jeg at de fleste tænker lidt over, hvad de vil gøre bedre eller forandre i det kommende år. ligefrem nytårsforsætter kan man nok ikke kalde det men vi har i hvert fald besluttet, at vi vil til at leve lidt sundere oven på de sidste par måneders lidt " løsere madvaner". Ikke sådan at forstå, at vi har ladet helt stå til. . vi vil bare spise meget mindre kød og MANGE flere grøntsager hver dag.
Nu må vi se hvordan det går, foreløbig har vi lavet lækker kartoffel/porresuppe samt vegetarisk pastaret. Noget af det bedste ved den slags mad er næsten farverne, super kønt ser det ud! Nå men nu vil jeg gå ind og se Årgang 0 for begyndere:-)ha en dejlig aften.

6 kommentarer:

 1. Lyder som en skøn ide - vi praktiserer det, det meste af året (sådan da) og netop farverne på "grøn" mad er skønt! Held og lykke med projektet og en dejlig aften :-) Kh Dorthe

  SvarSlet
 2. Tak skal du ha:-)jeg tror nok det skal lykkes. Det er bare om at holde fast i de gode vaner. Du må også ha en dejlig aften, knus:-)

  SvarSlet
 3. Det ser vel nok lækkert ud! Her hos os har vi tænkt det samme og vil skære lidt mere ned på kødet og lave flere vegetarretter. Det smager jo skønt :-)
  Klem og en dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 4. Jeg har faktisk ikke tænkt på at ændre noget i mit liv. Jeg har svært ved at undvære mine daglige grøntsager og frugt. Det har været min livsstil i mange år.
  Held og lykke med projektet :-)

  SvarSlet
 5. Elsker grøntsager. Jeg glæder mig til at følge med på din blog.

  SvarSlet
 6. Madame: Du har helt ret:-)det smager rigtig godt og man har nok meget godt af ikke at spise så meget kød. Du må ha en dejlig søndag:-)

  Pia: Tak skal du ha, dejlig at du allerede har så gode vaner og holder fast i em. Det vil vi også blive bedre til:-)

  diy se her hvordan: Hvor dejligt at du vil følge med her, hjertelig velkommen:-)

  SvarSlet