søndag den 20. november 2011

Julemarked på Gisselfeld.


Så er endnu en dejlig weekend strøget afsted, jeg ved ikke lige hvor den blev af!
Fredag aften var vi på Gisselfeld til julemarked sammen med nogle gode venner. Det var rigtig hyggeligt og stemningsfyldt med fakler allevegne i den smukke park der omgiver slottet. Det smukke gamle orangeri "paradehuset" var som sædvanlig utrolig flot og smagfuldt pyntet, der er her lagt vægt på kvalitet og fordybelse. De gamle stalde og den store ridehal er også fyldt til randen med boder af enhver (jule)art;-). Der var ikke så meget nyt men nogen gange er det også bare hyggeligt at tingene er som de plejer..Vi havde i hvert fald nogle skønne timer sammen med vores søde venner.
Resten af weekenden er blevet tilbragt i selskab med familie og venner, lidt rengøring m.m er det også blevet til, så nu er det om at få slappet lidt af inden endnu en ny uge starter:-). Jeg har også endelig fået svar på mine prøver fra operationen for nylig, alle var fine og jeg kan ånde lettet op. Ha en dejlig søndag aften.

10 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige billeder fra Gisselfeldt og nogle herlige nisser...Godt at dine prøver var ok, så kan du slappe af igen..En god aften til dig..;D

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig julehyggeligt ud på det marked :-)
  Dejligt at læse at prøverne var som de skulle være, så kan du se fremad igen :-))

  SvarSlet
 3. Hej Sikke nogle dejlige billeder fra Gisselfeldt. Det er bare super at prøverne er var ok.... ha en dejlig dag klem

  SvarSlet
 4. Sikke nogle dejlige billeder - Gisselfeld er en vidunderlig smuk ramme for et julemarked! Jeg var også på julemarked i går, men det var på en gård i Skævinge, en spændende oplevelse, men jeg kunne mærke, at folk ikke brød sig om at jeg tog billeder.
  Klem og en dejlig mandag til dig!

  SvarSlet
 5. Det vrimler med julemarkeder rundt omkring, men det er efterhånden nogle år siden vi sidst har været til et. Ellers lyder din weekend næsten som min egen :-)

  SvarSlet
 6. Rejen: Jeg kunne heller ikke stå for de frække nisser, de er virkelig godt lavet:-)ja jeg er også rigtig lettet over det med prøverne. God mandag til dig:-)

  Vivi: Tak skal du ha:-) ja julemarkedet var rigtig hyggeligt:-)

  Louise: Tak skal du ha Louise,du må også ha en dejlig dag:-)knus.

  SvarSlet
 7. Madame: Jeg er jo ret vild med julemarkeder og jeg synes det på Gisselfeld er et af de hyggeligste. Det du skriver om, lyder også rigtig spændende, bare synd de ikke brød sig om fotografering! Ha en dejlig mandag, klem:-)

  Pia: Ja jeg kan se du også har haft en travl weekend:-)og som du siger, der er virkelig mange julemarkeder rundt omkring:-)

  SvarSlet
 8. flotte stemningsbilleder !! lige til at komme i julestemning af ;)

  SvarSlet
 9. Hej.. fik din blog anbefalet af Rejen, hun har ret du tager rigtig gode billeder. Nisserne på det øverste er skønne, min mor har lavet sådan nogle til os alle, det er yndlingsnisserne her i huset.
  Hav en god søndag.

  SvarSlet
 10. Tim: Tak skal du ha:-)ja jeg er også ved at komme rigtig meget i julehumør:-)

  Inge: Tak for de pæne ord og velkommen til:-)Du er heldig med sådan en kreativ mor, jeg synes heller ikke de er til at stå for.
  Rigtig god søndag til dig.

  SvarSlet