lørdag den 5. november 2011

Hjemme igen. .


Den sidste uge har været en af de mindre sjove. .i mandags fik jeg af vide, at jeg havde noget i min livmoder der ikke skulle være der og at det skulle fjernes. Chok og rædsel var min første reaktion, derefter troen på at det nok ikke var så slemt og at alt nok skulle gå godt. Stor var vores glæde da jeg allerede dagen efter blev kaldt til samtale på Næstved sygehus og fik at vide, at jeg allerede kunne blive opereret fredag. Det blev jeg så igår og alt gik fint, nogle polypper og slimhinden i livmoderen blev fjernet og lægen sagde til mig at alt så helt normalt ud:-)nu venter vi bare på svar på de prøver der er blevet sendt til undersøgelse. .
Selv om det har været en ubehagelig omgang har det været utroligt positivt, at opleve den fantastiske måde hele forløbet er blevet tacklet på fra Næstved sygehus side. Alle har været så søde og forstående og har forklaret alt i detaljer og har virkelig haft tid til at lytte til alle ens spørgsmål og bekymringer;-) dejligt at opleve når man ellers hører så meget negativt om sygehusvæsenet. På en skala fra 1 til 10 får de bestemt 10 af mig:-) Ha en rigtig dejlig lørdag:-)

10 kommentarer:

 1. Dejligt du er i bedring. Ha' en god weekend. Det har du fortjent.

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med sygehusvæsnet. Godt der blev taget hånd om dig så hurtigt, så du ikke skulle gå og blive mere og mere nervøs, ventetid kan være frygtelig nedbrydende.
  Håber der snart kommer en god melding på prøverne, så du hurtigt kan komme videre, og lægge alt det her bag dig :-)

  SvarSlet
 3. Pyha, sikke dog en forskrækkelse, men hvor var det godt, at du kunne blive opereret med det samme! Ventetid er ulidelig, og man gør sig mange tanker. Nu håber jeg, at alt er, som det skal være! Varme klem og tanker til dig!

  SvarSlet
 4. Malene: Tak skal du ha, håber også du må få en dejlig weekend:-)

  Vivi: Tak skal du ha,ja ventetid er noget af det værste. . Ja, jeg synes det er fantastisk at det hele kunne gå så hurtigt:-)

  Madame: Tak for det, ja jeg synes jeg har været meget heldig trods alt. .nu må vi bare håbe at prøverne også er positive og det tror jeg:-)Varme klem.

  SvarSlet
 5. Pyha sikke da en forskrækkelse, men godt at du kom så hurtigt til og at det gik fint...dejligt når man oplever en god behandling på sygehuset, det får de fleste jo heldigvis, trods alt...Jeg krydser fingre for at svarene er gode...Knus og en god søndag til dig..;D

  SvarSlet
 6. Øv, rigtig god bedring! Det må have været uhyggeligt at få den meddelelse, men godt at de gjorde noget ved det så hurtigt!

  P.s., sikke en smuk julestjerne i lyserød - sådan en er jeg sørme også nødt til at finde mig! :)

  SvarSlet
 7. Rejen: Tak skal du ha, ja jeg er glad for at det hele er gået så hurtigtDu må også ha en rigtig god weekend:-) Knus.

  Amalie: Tusind tak, ja det var ikke særlig sjovt at få af vide. Ja er den ikke sød den lyserøde? Jeg er også ret vild med den:-)
  Ha en rigtig god søndag.

  SvarSlet
 8. Øv, sikke en uge du har været igennem. Dejligt at du kunne komme til så hurtigt, og har fået en god behandling, og en fin buket gerbera står og pynter på bordet, en blomst jeg synes er så smuk :-)
  God bedring og god søndag aften.

  SvarSlet
 9. Pia: Tak skal du ha, ja sjovt har det ikke været men alligevel positivt på mange måder. . Den smukke buket har jeg fået af min søde mand, jeg er også vild med Gerbara:-)knus.

  SvarSlet
 10. Hej Jeg får desværre først nu være inde på din side, puha sikke en omgang du har været igennem, dejlig at jeg ved du har en god familie til at være omkring dig. håber det bedste. knus

  SvarSlet