lørdag den 12. maj 2012

På tur i blæsevejret....

Det har været en utrolig stormende dag og det eneste vi havde lyst til var faktisk at køre en tur, medbringende mit nye kamera som selvfølgelig blev flittigt afprøvet:-) Nu er det jo ikke helt enkelt med sådan et nyt kamera og billederne er blevet mere eller mindre gode. Det stormede som sagt en halv pelikan så forholdene var heller ikke de bedste;-) et er dog sikkert, jeg er vild med det og jeg skal nok få lært det. Vi var først en tur i Karrebæksminde og se lidt på vandet, det stormede desværre bare så meget at man dårligt kunne stå fast...vi fortsatte så mod Bisserup, der ligger nogle af de yndigste små bondehuse man kan tænke sig. Til sidst kørte vi så til Borreby herreborg, et rigtig dejligt sted og en af danmarks ældste borge. Nu skal der slappes af og ses lidt fjernsyn, rigtig god lørdag aften:-)

8 kommentarer:

 1. Det er dejlige billeder - meget smukke kompositioner, du deler med os her!
  Det har i sandhed været en kold og blæsende lørdag.

  :-) Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha, ja man var ved at blæse væk til tider;-)

   Slet
 2. Sikke nogle dejlige billeder du har taget med det nye kamera! Meget smukke! Ja, det har vel nok stormet i dag - jeg var også ved havet og kunne dårligt stå fast, men kitesurferne nød blæsevejret :-)
  Klem og ha' en rigtig god aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha, ja jeg må bare blive ved med at øve mig:-)det har åbenbart været stormvejr over det meste af landet idag, utroligt med de surfere at de tør! Klem og fortsat god søndag:-)

   Slet
 3. Det er da blevet til fine billeder, trods blæsevejr og nyt kamera...Bare klem på jo mere man bruger jo lettere bliver det at huske de forskellige indstillinger, og heldigvis kan alle de dårlige billeder jo slettes igen...God søndag til dig..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha, jeg er ikke helt tilfreds med dem men man skal jo starte et sted;-)det er i hvert fald dejligt at man bare kan slette de dårlige som du siger:-) rigtig god søndag også til dig:-)

   Slet
 4. Hvor er det morsomt. Jeg ved ikke en gang hvad det hedder, men det der gitter over indgangsporten.... sådan et har jeg aldrig set før. Tænk at vi har en herregård der er så gammel, wow! Jeg formoder det må være den sidste rest fra Grevens fejde..... :-D

  SvarSlet