søndag den 13. maj 2012

Nyt fra drivhuset....Som tidligere nævnt blev vi jo de lykkelige ejere af et drivhus for en måneds tid siden. På trods af det noget kølige vejr er der nu ved at ske ting og sager i huset og hold op hvor har man bare meget glæde af sådan et:-)
Vores tomatplanter gror rigtig godt og de første blomster er ved at vise sig. Vi har også sået bl.a salat, lathyrus, pragtsnerler, tagetes.... det er også rigtig skønt at der blev plads til en lille hyggeplads hvor man kan søge tilflugt når vejret ikke er så godt. Selve placeringen af det i et hjørne af vores temmelig store terrasse, gør at især jeg nok får brugt det en del mere, end hvis vi havde sat det omme i baghaven. Lige nu glæder vi os til at det bliver varmt nok til at vi kan plante nogle agurkeplanter, der er gjort klar til dem:-)ha en fortsat skøn søndag.

14 kommentarer:

 1. hvor ser det hyggeligt, uha mit drivhus bliver revet ned snart. da vi skal bygge om. øv men der kommer jo nok et nyt :-) ha en dejlig aften knus og hils

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da næsten synd med dit drivhus men nogen gange må der jo ofres noget for at få noget nyt:-)det bliver spændende at i skal bygge om:-)knus og hils mange gange.

   Slet
 2. Hvor ser jeres drivhus dejligt ud med planter og hyggekrog - det skal I nok få en masse glæde af! Det er også smart at bruge de store kar til at dyrke planter i, så I forholdsvis nemt kan skifte jord og flytte planterne rundt. Klem og en god aften til jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er også rigtig glade for det allerede, godt vi endelig fik taget os sammen til det:-)jeg tror også det bliver rimelig nemt med karrene.. klem og rigtig god aften til jer:-)

   Slet
 3. Det ser vel nok frodigt og dejligt ud.. Rigtig god fornøjelse med planterne både ude og inde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha, ja det gror fint det hele:-)

   Slet
 4. Det ser skønt ud - jeg glæder mig til at følge dine grønne fingre i drivhuset.

  :-) Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, ja der vil nok komme lidt billeder fra huset hen af vejen;-)

   Slet
 5. Det ser rigtig hyggeligt ud. Rigtig god fornøjelse med det.
  P.S Hvis du vil have virkelig velsmagende tomater med saft og kraft, skulle du måske til næste år prøve at fjerne fliserne i den ene side i drivhuset, fjerne noget jord og putte hestegødning i - det giver de bedste tomater uden sammenligning. De fleste dyrker i vækstkasser i dag, men det giver altså bare ikke helt så velsmagende udbytte, men selvfølgelig en smule mere besværligt forarbejde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dit gode råd, det kan da være vi skal prøve det til næste år. Nu ser vi lige hvordan det fungerer i år, indtil videre ser det meget lovende ud men jeg vil godt tro du har ret hvad angår smagen. Man kan jo prøve at give dem lidt hestegødning alligevel...

   Slet
 6. Jeg synes I er superheldige; om ganske kort tid har I jo masser af tomater, agurker og andet lækkert. Jeg vil godt indrømme, at jeg er en lille smule misundelig.... ;-)

  SvarSlet
 7. Det gror da fint alt sammen :-)
  Jeg glæder mig også til at høste de første tomater, chili og ja alt det andet der er derude.

  SvarSlet