fredag den 13. april 2012

Vores nye drivhus:-)


Hvor går feriedage dog hurtigt! 14 dage er bare fløjet afsted. . . Det har været nogle dejlige dage med familie og venner og ikke mindst vores nye drivhus:-)
Vi havde bestilt det på nettet og det blev leveret 3 dage senere, lige til påsken. Det var jo desværre ikke ligefrem havevejr men vores svigersøn og min mand gav sig alligevel i kast med projektet. Hvor er det bare fantastisk med en svigersøn der gider bruge næsten hele sin påske på at hjælpe os, jeg tror ikke vi havde klaret det alene. Det var et meget stort arbejde men resultatet er virkelig dejligt. Nu mangler vi bare at få det indrettet, vi er lidt i tvivl med hensyn til plantekasser m.m. Vi skal ud og se hvad der findes af smarte løsninger og hvis nogen af jer har gode råd, modtages de med glæde:-)fortsat god fredag.

10 kommentarer:

 1. Tillykke med det flotte drivhus! Det er jeg sikker på, I får stor fornøjelse af. Min far havde et drivhus i mange år, som han passede til punkt og prikke, og det gav ham utrolig mange glæder. Jeg går selv og overvejer, om vi skal ha' et her :-)
  Klem og en dejlig fredag hos jer!

  SvarSlet
 2. Tillykke med det. Det bliver spændende for jer. Jeg glæder mig til at se hvad/hvordan du/I vil anvende det.
  God weekend.
  :-) Dorthe

  SvarSlet
 3. Tillykke med drivhuset. Vi går også også ønsker os et nyt. Vi har et gammelt et, som er så lille, så der ingenting kan være i det.

  Held og lykke med det, måske vi senere får et kig i "huset", når det er færdig møbleret.

  Rigtig god weekend.
  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
 4. Tillykke med drivhuset, bliver spændende hvad I finder på...;-D

  SvarSlet
 5. Tillykke med det ny drivhus. Hvor er det flot. Det bliver i rigtig glad for.
  Spændende de at se hvad i finder frem til.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 6. Hvor er det fint...

  God fornøjelse med det.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 7. Hej hvor er det fint, og spænde hvad du får du af det, hos mine forældre bliver drivhuset kald for driverhuset, det er altid der vi spiser frokost om foråret. Håber i får en dejlig weekend. og hils mange gange knus

  SvarSlet
 8. Tillykke, nu kan jeg se hvorfor du stille det spørgsmål på min blog :-)
  I finder nok det der passer bedst til jer.

  SvarSlet
 9. Madame: Tusind tak,jeg tror også vi bliver glade for det. Dejligt at høre hvordan din far havde glæde af sit:-)Spændende om i også skal ha et på et tidspunkt, klem og rigtig god aften.

  Perler på snor:Mange tak:-)jeg skal nok vise billeder efterhånden som det skrider frem.Rigtig god weekend til dig:-)

  Påfuglens hemmelighed:Tusind tak, vi er rigtig glade for det. Jeg tror også det skal ha lidt størrelse hvis man rigtig skal ha glæde af det, det er i hvert fald hyggeligt at man kan sidde derinde. Du må også ha en rigtig god weekend:-)

  Rejen: Tak skal du ha, jeg glæder mig til at gå igang med "indretningen". rigtig god weekend:-)

  SvarSlet
 10. Landbohaven: Tusind tak skal du ha, ja jeg tror også vi bliver glade for det. Vi har ønsket os et i mange år:-)ha en rigtig god aften:-)

  Kager skal det til: Tusind tak skal du ha.
  Hygge, hygge Jeanette:-)

  Louise: Tak skal du ha:-)hvor lyder det hyggeligt med driverhuset;-)vi har da også allerede drukket kaffe i vores:-)Hils mange gange, knus og god weekend.

  Pia:Tak skal du ha, ja det er jo spændende at følge med i hvordan andre indretter deres drivhuse:-)ja vi er vist ved at have fundet en løsning, mere om det en af dagene. Rigtig god weekend:-)

  SvarSlet