mandag den 30. april 2012

Haveglæder......


Som så ofte før måtte jeg lige ud og gå en lille runde i haven efter arbejde. . Det er utroligt så meget der sker for tiden, for en uge siden stod vores tulipaner f.eks bare med store knopper, nu er hele haven fyldt med de skønneste blomster. De store kønne gule og røde er nogle vi har haft lige siden vi købte vores hus for 20 år siden. Jeg elsker dem ligesom de blå kærmindesøster, der snart har bredt sig til det meste af haven:-)
Det er en skøn tid og særlig spændende for os i år, da vi når som helst kan vente at vores lille nye barnebarn ser dagens lys... Ha en dejlig aften:-)

12 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige bileder fra jeres have! Tulipanerne og kærmindesøstrene klæder hinanden utrolig smukt - det er forår, når det er allerflottest :-)
  Hvor bliver det spændende, hvornår det nye barnebarn vælger at se dagens lys!
  Klem og ha' en rigtig god aften.

  SvarSlet
 2. Det ser fantastisk flot ud med de røde og gule tulipaner sammen med de fine blå kærmindesøster

  SvarSlet
 3. Hvor er det SKØNNE billeder du har taget her.
  Man bliver da bare så glad af alle de farver.
  Det er så særligt at blive Mormor - god vind med det.

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 4. Madame: Tak skal du ha:-)jeg elsker også foråret med alle de dejlige farver. Ja, det er meget spændende hvornår det bliver...:-)varme klem og fortsat god aften.

  Vivi: Tak:-)Jeg elsker også disse tre sammen og de blå bliver flere og flere for hvert år:-)

  Perler på snor: Tak for de søde ord, jeg elsker også alle farverne lige nu. Man trænger til det efter en lang vinter:-)Jeg tror også det er noget helt særligt at blive mormor, jeg glæder mig utrolig meget:-)

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder fra haven mor.. Håber også der kommer lidt billeder fra drivhuset inden længe? :) Jeg glæder mig også utrolig meget til du skal være mormor (Og jeg selv mor!!)- I bliver de bedste bedsteforældre i hele verden, er jeg sikker på! :)

  SvarSlet
 6. Mette: Tak skat hvor er du bare sød:-)det bliver så spændende og du og Thomas bliver verdens bedste forældre er jeg sikker på:-)knus.

  SvarSlet
 7. Smukke blomster fra haven. Nu mangler vi bare varmen og sommeren, og for jeres vedkommende det lille nye barnebarn :-)

  SvarSlet
 8. Sikke da nogle helt fantastiske billeder du har taget. Det kan man da kun blive i godt humør af. Smukt.

  Held og lykke med barnebarnet, det må altså være stort. Det har jeg tilgode :)

  Ha´ en skøn dag.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 9. Pia: Ja det ville være dejligt med lidt mere varme og så selvfølgelig det allervigtigste;-)

  Påfuglens hemmelighed: Tusind tak skal du ha, ja du kan godt glæde dig, det er fantastisk at få børnebørn:- Håber du må ha en dejlig dag.
  Kh. Jeanette.

  SvarSlet
 10. uha.... flotte tulipaner..
  fortsat go' dag "Besse" ;)

  SvarSlet
 11. Tim: Tak skal du ha;-)og god dag til dig også.

  SvarSlet