lørdag den 29. oktober 2011

Tanker. . .


For 30 år siden blev min mand og jeg forældre til vores første barn, vores dejlige søn Peter:-) siden fulgte lillesøster Mette tre et halvt år senere. Vores børn har altid været det vigtigste i vores liv og sådan vil det være altid:-)
I morgen fylder vores store dreng 30 år og vi glæder os til at være med til at fejre ham. Det er utroligt hvad der er sket siden han kom til verden. . der har som for alle andre været både glæder og sorger, op og nedture. En ting er dog sikkert det er fantastisk at være forældre og vi er super stolte af begge vores dejlige børn. På billedet ses Peter med sin egen søn Daniel som han er en fantastisk far for:-) rigtig god lørdag til jer der læser med:-)

torsdag den 20. oktober 2011

Daniel Dag:-)


Endnu en uge er næsten gået og som så tit har den været rigtig travl, jeg har desværre ikke haft efterårsferie men det er alligevel blevet til en masse hyggelige sammenkomster i løbet af ugen.
Igår var det Daniel og farfar dag:-) de to havde en skøn dag sammen og der blev både set på traktorer, lært tryllekunster og meget mere. Da jeg havde fri fra arbejde havde de hentet kager og lavet kaffe og så hyggede vi videre et par timer, inden vi kørte Daniel hjem til far og mor:-)
Han er bare blevet så stor og fornuftig den lille fyr og det er altid så hyggeligt at ha ham på besøg.
Om en times tid skal vi til middag hos en god veninde så det bliver garanteret en god aften. Håber i må ha det samme:-)

lørdag den 15. oktober 2011

Travle dage:-)


Det har været et par skønne travle og dejlige dage. Igår var en rigtig hyggeeftermiddag/aften, jeg havde aftalt at mødes med en af mine søde veninder jeg ikke havde set længe. Vi startede med en shoppetur i vores lokale storcenter, kiggede på alt fra tøj til søde ting til hjemmet, fik snakket og hygget over en cafe latte, hvorefter vi fortsatte hjem til mig hvor min søde mand havde dækket fint bord og gjort klar til lækre stjerneskud og Amaretto is:-), En super hyggelig aften som vi med garanti snart skal gentage.

Dagen idag har stået på havearbejde i det skønne solskinsvejr. Jeg har hjulpet min mand med at ta i hundredevis? eller tusindvis? af Dahlia knolde op;-) det forekommer i hvert fald mig, at der må være noget i den størrelsesorden. . Op kom de og nu står de til tørre på terrassen inden de skal lægges i kasser og gemmes væk for vinteren. I morgen skal vi så igang med at gøre resten af haven vinterklar:-) det har faktisk været rigtig hyggeligt og jeg tror det er rigtig god motion( bedre end at stå i et dødsygt motionscenter:-) ) og vejret har jo nærmest været som sommer idag. Ha en dejlig lørdag aften:-)

tirsdag den 11. oktober 2011

Har du også ondt i halsen?


Sådan er der flere der har sprugt mig idag og ja det har jeg desværre. .
Det er også svært at skjule, for jeg lyder vist noget hæs;-)
Vores søn og svigerdatter var på Bornholm i sommer og de havde en rigtig bornholmer specialitet med hjem til os. Honningsyp! Det er en slags snaps med honning( sjovt nok). Nu er jeg ikke den der normalt drikker særlig meget og slet ikke snaps men min mand fik den gode ide, at jeg skulle ta et glas og se om det hjalp på halsen. Det viste sig at være en god ide, det smagte faktisk rigtig godt, sådan lidt sødt og desuden hjalp det rigtig godt på både hosten og ondt i halsen:-) rådet er dermed givet videre hvis du også er en af de åbenbart mange der også er ramt for tiden. . Ha en god tirsdag aften:-)

søndag den 9. oktober 2011

Mandag morgen. .


Det har været en rigtig dejlig weekend, lørdag med huset fuld af gæster til fødselsdag og søndag har den stået på ren afslapning afbrudt af et lille besøg hos vores datter og svigersøn:-)
Nu er det lige tid til en kop kaffe og mine "fuglefrø" ( All Bran og mysli) inden en ny arbejdsuge starter. Heldigvis bliver det en kort dag idag, heldigt da jeg er vågnet med noget der ligner en halsbetændelse. Nåh men ingen klynkeri fra min side, det går jo nok alligevel;-)
Rigtig god mandag til jer der kigger med:-)

lørdag den 8. oktober 2011

Alternativt bordpynt. . .


Dagen er indtil nu gået med at lave mad, bage, pynte bord m.m. Hele familien kommer til fødselsdag i aften og det glæder jeg mig til:-)
Da jeg skulle dække bord, tænkte jeg at det ikke bare skulle være en buket blomster( vi har ellers hele haven fuld;-) idag ville jeg bare pynte op med lidt kastanier og hvad jeg ellers kunne finde i haven. .
Muffins på billedet er efter min datters opskrift og er både nemme og smager super godt. Nu vil jeg lige snuppe en kop kaffe, vi er heldigvis i god tid og kan nå at slappe lidt af inden gæsterne kommer. Ha en dejlig lørdag:-)

Muffin med Daim 12 stk:
50 g smør
1 æg
3 dl mel
1 dl mælk
1dl sukker
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vanillesukker eller korn fra en vanille stang
125 g Daim

Smør smeltes og sættes til afkøling. Derefter røres sukker og smør godt sammen. Rør ægget i.
Daim hakkes groft og blandes med melet.
Bagepulver og vanillesukker sigtes og vendes i æggemassen.
Herefter tilsættes mælken og melblandingen.
Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag midt i ovnen i 15-20 min. ved 175 grader.
God fornøjelse:-)

torsdag den 6. oktober 2011

Det er da helt vildt. .


Som det har regnet og stormet idag og så på min fødselsdag;-)
Bortset fra vejret har det været en rigtig dejlig dag, allerede fra morgenstunden var der dækket op med morgenbrød, røde roser og fine gaver:-) min søde mand og vores dejlige datter havde lavet det hele så fint:-)
Der har i det hele taget været så mange søde hilsener fra venner og familie, det varmer virkelig, tak for det.
Efter arbejde havde min mand inviteret mig ud og spise da jeg først holder fødselsdag i weekenden, en dejlig afslutning på en perfekt fødselsdag.
Ha en dejlig torsdag aften:-)

onsdag den 5. oktober 2011

En krans af efterår:-)


Min kreative mand er i fuld gang med at lave kranse, her er en af dem:-) rigtig god onsdag aften:-)

søndag den 2. oktober 2011

Nye venner.


Uha jeg har forsømt min blog på det groveste den sidste uge:-( jeg har simpelthen haft så travlt og når jeg har nået aften er jeg nærmest faldet om på sofaen af træthed. .
Nu er det heldigvis som om energien er ved at vende tilbage og vi har i hvert fald haft en meget aktiv og super hyggelig weekend.
Igår var vi på besøg hos nogle søde mennesker vi mødte på vores sommerferie. jeg var lidt spændt, vi kendte dem jo ikke så godt og ville vi kunne genfinde alt det der forbandt os på ferien? Mon ikke! Vi faldt i hak lige med det samme og der blev snakket og grinet til langt ud på natten:-) skøn mad havde de også lavet og det varer ikke længe før vi skal ses igen her hos os. Sjovt at man nogen gange møder nogen som man bare føler man har kendt i årevis:-)
Dagen idag er gået med en masse praktiske gøremål og det er dejligt at kunne starte ugen med god samvittighed. Håber i alle må ha en dejlig søndag aften.
P.s. Synes lige i skal se disse hindbær jeg fandt ude i haven, troede faktisk det var slut for i år:-)