søndag den 25. september 2011

Oslo tur retur:-)


Vi har netop været på en skøn tur til Oslo sammen med nogle rigtig gode venner:-)
Alt gik lige efter planen, vejret var fantastisk, maden super god, masser af sjove oplevelser og rigtig godt selskab, så kan man jo ikke forlange mere.
Vi har været på minicruise til Norge før men denne gang fik vi virkelig set en masse af oslo. Selve byen er jo rigtig smuk med sine flotte bygninger og dejlige lidt gammeldags charme. Vores venner ville have os med op på Holmekollen og det var bestemt en god ide! Der var simpelthen så smukt deroppe og alene turen derop var fantastisk køn. Det var meget imponerende at se det kæmpe skisportsanlæg med sin store udspringsrampe, at nogen tør hoppe ud der! Der var også en ski simulator hvor man kunne få en fornemmelse af hvordan det føles. Min veninde og jeg skulle selvfølgelig prøve og hold op hvor var det sjovt! Man følte virkelig man stod på ski ned af bjergene og sprang ud fra rampen. Det er simpelthen lavet så godt med lyde, bevægelser( man står nærmest på hovedet indimellem) og vind i håret og det hele. Det kan virkelig anbefales at prøve en tur hvis man kommer på de kanter:-)Efter den lidt vilde oplevelse, sluttede vi af med en drink på Aker Brygge, der var helt vidunderligt og solen bagte så man troede vi var i spanien. Nåh men nu må jeg vist ud og lave lidt sund aftensmad;-)de sidste par dages ta selv borde skulle jo nødigt sætte varige spor:-) fortsat god søndag aften.

tirsdag den 20. september 2011

Kransetid:-)


Jeg er så heldig, at have en meget kreativ mand:-) Han er utrolig god til at lave både buketter og kranse.
I øjeblikket er det kransene der er gang i og idag blev det til et par smukke Ellekranse som han binder på pilegrene. Jeg kan godt li at de er så enkle uden en masse pynt men hvis man vil kan man jo altid binde en lille sløjfe omkring:-) ha en god tirsdag:-)

mandag den 19. september 2011

Linedance og små gaver:-)


Dejligt, jeg fik fri allerede kl.14 idag og så på en mandag:-) jeg benyttede lige chancen for at køre et smut ind til byen og finde en lille ting til en lille pige der fylder 1 år i morgen. Jeg kunne ikke stå for disse søde små bolde, de ser så hyggeligt gammeldags ud synes jeg:-)
Mandag er også dansedag her hos os. Efter et års pause, er vi atter begyndt til linedance igen. Det er bare super dejligt at være tilbage i den gamle klub og det er virkelig en sport der både giver sved på panden men sandelig også smil på læben:-)det er faktisk umuligt ikke at blive glad af det( hvis man ikke er det i forvejen;-)) Ha en dejlig mandag aften.

søndag den 18. september 2011

Kongskilde marked og Daniel på besøg:-)


I denne weekend er der høstmarked på Kongskilde friluftsgård ved Sorø. Traditionen tro var vi derovre med alle "børnene":-) trods det lidt halvvåde vejr havde vi en rigtig hyggelig dag, det lykkedes os at finde et sted at sidde i tørvejr og de medbragte sandwich og kaffe blev indtaget.
Derefter blev der ellers kigget på alle de spændende boder, lille Daniel var især optaget af nogle flotte traktorer man kunne prøve og farfar blev selvfølgelig lokket med derover;-) personligt kunne jeg ikke stå for de utrolig flotte høns der også blev udstillet( ærgerligt man ikke bor på en gård)samt en meget smuk ugle og en falk der også blev fremvist.
Vi havde aftalt , at Daniel skulle med os hjem og overnatte efter markedet og det har bare været så hyggeligt. Det er utroligt så hurtigt det går med hans udvikling lige nu, han imponerede os godt nok da det viste sig at han kunne regne små regnestykker allerede! Flot klaret i en alder af tre et halvt synes jeg:-). Nu er den lille guldklump lige taget hjem og resten af søndagen står på lidt rengøring og klargøring til en ny uge. Rigtig god søndag:-)

torsdag den 15. september 2011

Efterår i haven.


Det har været en lang og lidt stresset dag idag, så efter arbejde, afkrydsning af stemmeseddel, rengøring af køleskab m.m trængte jeg lige til at koble hjernen lidt fra;-) hvad er så bedre end at gå en runde i haven og bare slappe af og ta et par billeder af tingenes tilstand. .
Vi har stadig en hel "skov" af dahlia, især de hvide synes jeg er utrolig kønne i år. Mine sjove lidt "trævlede " asters er jeg også ret glad for. Noget der også er skønt at ha i haven til buketter er Stolte kavalerer, de har nogle skønne farver og holder rigtig længe. Vores dejlige genbo har lige været med et helt læs rødbeder, så nu skal der snart syltes igen:-) skønt med flinke naboer. Tomater har vi også stadig mange af, jeg tror vi har haft flere hundrede i år! Nå men aftensmaden kalder og derefter skal vi jo nok se lidt valg, rigtig god aften:-)

tirsdag den 13. september 2011

Den smagte rigtig godt:-)


Vi blev enige om at vi hellere måtte prøvesmage mine syltede blommer her til aften. Jeg kan kun sige ( som bjørnen i tulip reklamen) at på en skala fra 1 til 10 smager de rigtig godt;-) fortsat god aften:-)

søndag den 11. september 2011

Skønne dyr:-)


Igår var vi en tur på landet og besøge min mor, søster og niece:-) vores datter og svigersøn var også med.
Som sædvanlig havde vi nogle rigtig hyggelige timer sammen og der blev snakket og hygget, drukket kaffe og spist lækre kager:-). Hvis der er nogen af jer der står og mangler en yndig lille killing er der mulighed for det her! De har lige for tiden flere killinger der søger gode blivende hjem. De var simpelthen så skønne at iagttage som de sprang rundt og legede med alt hvad der rørte sig:-) Jeg synes også lige i skal se Eddie min søsters hund, han er så simpelthen så herlig og laver de skønneste ansigter;-)rigtig god søndag til jer der læser med!

lørdag den 10. september 2011

Loppefund.


Vi var lige på en hurtig lille "loppetur" i omegnen her i formiddag. . det var ikke det vilde vi fandt men et par retro tæpper blev det dog til:-)
Nu er de mest til vores datter, da det er hende der sværmer for retro men det blå i midten er nu så sødt at jeg godt kunne finde på at beholde det:-)Ha en super dejlig lørdag:-)

fredag den 9. september 2011

To der nyder solen:-)


Som i ved elsker jeg katte og jeg bliver ALDRIG træt af at kigge på vores to perser drenge:-) her til aften sad jeg lidt ude på terrassen med dem, straks kom de og ville lege og kæle. Man kan ikke undgå at blive glad og komme til at grine når man sidder og betragter sådan et par:-) jeg kunne godt unde alle at prøve det. . Håber i alle må ha en dejlig fredag aften, vi skal rigtig hygge og se vild med dans;-)

torsdag den 8. september 2011

Sensommer fornøjelser:-)


Selv om det er trist at sommeren synger på sidste vers, er der nu alligevel så meget hyggeligt ved efteråret.
Noget jeg har glædet mig til er at lave syltede blommer i Madeira! Vi har heldigvis et stort gammelt blommetræ der næsten altid bærer rigtig godt. I år er der særlig mange blommer og de smager skønt, både som de er men ikke mindst syltede:-)sådan nogle stykker lagt i lag med lidt makroner og råcreme smager super godt, prøv det kan jeg kun sige;-)Ha en dejlig torsdag.

tirsdag den 6. september 2011

Høstmarked hos Camilla Plum:-)


Mens vi var på weekend i Dronningmølle, var vi også ude og besøge Camilla Plums høstmarked. Hvis man kan lide den slags kan jeg varmt anbefale et besøg næste år.
Der var alt hvad man kunne ønske sig af ting til hus og have:-) spændende planter, økologiske varer i massevis samt lækre hjemmebagte kager og små lette sunde retter. Jeg var ret fascineret af deres åbne bageri hvor der blev bagt mens folk nærmest gik rundt derinde! En anden ting jeg ikke kan stå for er spændende sæber og jeg måtte bare snuse til dem allesammen:-) den spændende butik der også hører til stedet var fyldt til bristepunktet med krydderier og andre ting til spændende madlavning.
Grøntsagerne er et kapitel for sig, de var rigtig flot og indbydende sat op, smukt så det ud med alle de kønne farver. I haveafdelingen faldt jeg for en smuk limegrøn solhat, sådan en må jeg se at få fat på.
Det bedste ved stedet var dog stemningen synes jeg, helt afslappet og nede på jorden. Det vrimlede dog også med folk i alle aldre, alle så ud til at hygge sig og vejret var fantastisk lige netop den dag:-)
Nu vil jeg gå i køkkenet og lave en lækker kyllinge grøntsagsret, stærkt inspireret af noget af det jeg så hos Camilla Plum;-) rigtig god tirsgag aften:-)