søndag den 31. juli 2011

Tilbage til hverdagen.


Så er ferien slut for mit vedkommende. . det er gået så hurtigt synes jeg men det bliver da også meget hyggeligt at komme tilbage på arbejde:-)
Det har været 3 dejlige uger med en masse gode oplevelser, tid med familien, tid til at se gode venner, tid til at rejse og tid til at lave ingenting. . lige som en ferie skal være efter mit hoved:-). Det eneste der kunne ha været lidt bedre er vejret men det har nu ikke haft den store betydning, vi har været gode til at indrette os efter det. God søndag aften til jer der læser med:-)

fredag den 29. juli 2011

Antikmesse i Helsingborg.


Torsdag morgen gik turen til Helsingborg i sverige, efter en lille rundtur i Helsingør tog vi Sundbussen over vandet:-) det var en meget blæsende morgen så jeg skal lige love for der var bølger!
Min bror og hans kone har gennem 35 år handlet med Antikviteter, især rigtig fine ting fra det 17 og 18 årh. De udstiller flere gange om året deres smukke ting i ind og udland og denne gang var turen altså kommet til Helsingborg.
Det var en fantastisk flot udstilling jeg kun kan anbefale at besøge, der var noget for enhver smag( og pengepung):-)jeg vil dog nøjes med at vise nogle stemningsbilleder fra min bror og svigerindes stand. Det hele var som sædvanligt utrolig smukt og smagfuldt, virkelig en fornøjelse:-)rigtig god fredag aften:-)

tirsdag den 26. juli 2011

Vild med sommerfugle!


Jeg har altid så længe jeg kan huske været vild med sommerfugle. Jeg har nogle utrolig dejlige barbdomsminder fra jeg var en 6-7 år. Mine forældre havde på det tidspunkt en helt vidunderlig have og blandt andet var der en kæmpe sommerfuglebusk! Den vrimlede simpelthen med sommerfugle og jeg kunne sidde i timevis og beundre de smukke insekter. I mit voksne liv har jeg altid sørget for at vi har mindst en sommerfuglebusk i haven:-)den er bare indbegrebet af sommer for mig. Håber i alle må ha en skøn solskinsdag:-)

mandag den 25. juli 2011

Blue-eyed Pixie:-)


Denne lille nuserbasse er lige flyttet ind hos vores datter og svigersøn:-)behøver jeg at sige, at jeg er helt solgt! De har to voksne hunkatte i forvejen og det er sjovt at se hvordan de to store langsomt og noget mistænksomt tager imod den lille nye. De har dog begge taget det rigtig flot og jeg er sikker på de nok skal blive fine venner:-) ha en rigtig god mandag:-)

søndag den 24. juli 2011

Regnvåde buketter. . .Som tidligere nævnt har min mand en lille bod med blomster fra vores have, det er utrolig hyggeligt og dejligt at se hvor glade folk bliver over en lille buket til en 20`er . De sidste par dage er vores Dahlia for alvor begyndt at blomstre og selv om det regner bliver man i godt humør af at se de skønne blomster:-) rigtig god regnvejrs søndag.

lørdag den 23. juli 2011

En dag i Cirkusland:-)


Vi havde vores barnebarn Daniel på besøg og havde lovet ham at ville skulle lave noget rigtig hyggeligt. Det øsede imidlertid ned og gode råd var dyre! Heldigvis havde vi set en reklame for Cirkusland i Slagelse og det blev vi enige om at prøve:-)

Det viste sig at være en rigtig god ide, det var virkelig et spændende sted for sådan en lille størrelse! Der var alt fra rigtig cirkusforestilling i det store telt, teaterforestilling i et andet telt, søløveshow, trylleshow til ponyridning og træning af cirkusheste. En super dag med en masse gode oplevelser:-) Selv efter næster 6 timer! ville Daniel ikke med hjem:-)rigtig god lørdag.

onsdag den 20. juli 2011

Blomsterudstilling i Koblenz


Under vores ferietur til Tyskland var vi på mange spændende ture, en af dem gik til en kæmpe blomsterudstilling:-)
Hvert år afholdes der en kæmpe haveudstilling et sted i Tyskland, i år var det i Koblenz.Midt i byen besøgte vi det 48 hektar store blomsterparadis. . Den er delt op i to dele, idet man tager svævebanen over Rhinen hvor der også er en fantastisk udsigt over byen og Deutsches Eck, hvor mosel og rhinen mødes.
Selve udstillingen var meget flot og kæmpe stor, temaet var havens blomster og der var så mange skønne eksemplarer:-) jeg kunne personligt bedst lide de mere naturlige bede, de alt for opstillede ting er ikke lige mig. . .men der var noget for enhver smag. Grøntsager var der også og særligt salatbedene med deres snorlige rækker så fantastiske ud. Hvis jeg skal vælge en som den allersmukkeste blomst må det blive den skønne " Kønigin der blumen" en vidunderlig sart hvid rose med lyserødt indimellem. Den vil vi se om vi kan finde til vores egen have:-) Rigtig god onsdag:-)

søndag den 17. juli 2011

Skønne dage i tyskland:-)


Vi er lige kommet hjem fra en pragtfuld tur til Assmannshausen ved Rhinen, propfulde af indtryk og dejlige oplevelser:-) vi havde valgt en rolig ferie i år, da vi havde inviteret min mor med på ferie. Stedet var et utrolig dejligt hotel lige ud til Rhinen og med en helt usædvanlig smuk vinterrasse, her tilbragte vi meget tid med at indtage meget lækker mad, skønne kager, spændende vine og drinks i selskab med en masse søde mennesker. Vi fik virkelig hygget og snakket og slappet af og oven i købet fik vi også nogle dejlige nye venner som jeg er sikker på vi kommer til at se en del til.
Der var selvfølgelig også en masse interressante udflugter på programmet, bl.a en kæmpe haveudstilling, adskillige svævebane ture, sejlture på Rhinen og sjove aftener i den berømte Drosselgasse:-) vinmarker og flotte borge og vinslotte fik vi også kigget på. Rejsen sluttede med et besøg i Køln som er en virkelig spændende by man kan bruge mange timer i.
Billederne viser et lille udpluk af vores rejse, jeg har tænkt mig at skrive lidt mere om bl.a blomsterudstillingen en af dagene:-) nu skal der lige pakkes ud, vaskes lidt tøj m.m. Det var forøvrigt en ren fornøjelse at komme hjem, vores søde datter og svigersøn kom og hentede os ved bussen og hjemme ventede den lækreste mad de havde lavet:-)